Lineair legt de nadruk op de inhoud van de lijsten

Zo werken wij enkel met zuurvrij karton om het werk een optimale bescherming te geven. Samen met u kiezen wij het glas dat het best voldoet aan u wensen. Iedere inlijsting wordt onderworpen aan een scherpe kwaliteitscontrole. Lineair laat u dan ook enkel kiezen uit een zorgvuldig geselecteerd assortiment lijsten in aluminium, hout en plexi.

Enige doel van onze inlijstingen: het werk op de voorgrond brengen!

Wissellijsten

Wissellijsten zijn kant-en-klare kaders waar U op eenvoudige wijze een werk kan in plaatsen. U kunt naderhand net zo vaak de inhoud wisselen als U zelf wil. Wissellijsten zijn beschikbaar in standaardmaten. De productie in grote volumes drukt de prijzen. Wij verdelen o.a. het uitgebreid gamma Nielsen wissellijsten. Stalen zijn bij ons steeds te bekijken.

bekijk volledige assortiment

Fotokaders

In kleinere formaten worden wissellijsten ook soms fotokaders genoemd. U hebt keuze uit een groot assortiment fotokaders en dit zowel in hout als in aluminium.

Nielsen, aluminiumprofielen – veel nagemaakt, nooit geëvenaard.

Helmar Nielsen, de ontwerper en oprichter van de Nielsen auluminium lijsten fabriek, hield zich vele jaren bezig met het zoeken naar de basis voor de meest perfecte vormen. Tegenwoordig zijn deze produkten overal ter wereld een maatstaf voor kwaliteit.

De profielen bieden vormgevende mogelijkheden voor elke inlijsting.