peter-2

Expo's

In de voorbije jaren mochten wij mooie kunstwerken, foto's en objecten tentoonstellen en verkopen. Aan onze klanten daarvoor een oprecht woord van dank voor het vertrouwen. Meer dan ooit willen wij onze missie ‘mensen ontroeren’ omzetten in realiteit.

Pal Horváth

Pal Horváth is een tekenaar, schilder, graficus en beeldhouwer met Hongaarse roots, in 1936 geboren in Szombathely.

Interesse? De expo loopt nog t.e.m. 18 november (op afspraak).

Locatie: Osk-art (Baron de Vironlaan 117, 1700 Dilbeek)

pal-horvath-expo
expo-frans-deneyer

Frans Deneyer

Frans exposeerde reeds 17 maal met z'n schilderijen, hoofdzakelijk in Brussel. Hij is beïnvloed door de kunstenaars Arié Mandelbaum, Robert Dufour, Herman Erkelbout en Dries Van den Broeck.


  • Vernissage donderdag 10 november, van 19 tot 22 uur
  • Open op vrijdag 11 en zaterdag 12 november van 11u00 tot 17u00 met uitgelezen wijndegustatie
  • Vrijdagen en zaterdagen van 10u00 tot 17u00 en op afspraak (t.e.m. 10 december)

Afgelopen:
Margot Van Ermen

Margot maakt kunst die geïnspireerd is op emoties. Ze wil de magie van de felle kleuren - van helder rood tot het donkerste zwart - laten spreken in haar werken. Ze werkt graag abstract, maar probeert verschillende stijlen uit. Mengen, prutsen, gieten, plakken, licht en donker, veel vlekken en vormen, kleine en grote vlakken ... het borrelt allemaal op uit haar binnenste.
Interesse? Bezoek zeker eens de website van Margot.

Margot
Valerie De Smedt

Afgelopen:
Valerie De Smedt

Valerie (Aalst, 1999) is beeldend kunstenaar, vooral actief als schilderes en tekenares, maar bekwaamde zich recent verder in decoratietechnieken (Van Der Kelen- Logelain). Met haar figuratieve en verhalende stijl weet ze een ‘unheimliche’ sfeer te creëren en probeert ze op haar eigen karakteristieke manier uiting te geven aan haar voorliefde voor liminale ruimte-esthetiek. 

Samen met onze partnerOsk-art hielden we een tentoonstelling van een selectie van haar werken. Bedankt aan alle bezoekers en kopers!

Volgend jaar zal er een opnieuw een expo ingepland worden. We houden u op de hoogte!